Rekisteröityminen

828

Jos haluat lähettää omia uutisia, ilmoituksia ja tapahtumia kotisivuille, sinun täytyy kirjautua ns. author-tasoiseksi käyttäjäksi.

HUOM! Klikkaa pikkukuvia nähdäksesi ohjekuvat isoina.

1. Oletetaan, että haluat lähettää Maunulan kotisivuille ilmoituksen jostain Tapahtumasta sivujen Tapahtumapalstalle. Sinulla on myös siihen liittyviä kuvia koneellasi.

Klikkaa ensin siis Lisää tapahtuma -linkkiä vasemmassa reunassa.

 


2.  Saat eteesi ohjeen, jossa sinulle kerrotaan, että sinun täytyy ensin rekisteröityä. Noudata ohjeita, eli klikkaa tekstin sanalinkkiä, jossa lukee rekisteröityä.

 

 

 

3. Nyt voit täyttää rekisteröitymis-lomakkeen kentän. Anna oikea nimesi, keksi itsellesi tunnus ja anna käytössäsi oleva sähköpostiosoite. Tunnuksen tulee olla sellainen, jonka muistat jatkossakin, kun haluat lähettää materiaalia Maunulan sivuille.

 Sähköpostiosoite tarvitaan, sillä järjestelmä lähettää automaattisesti salasanan antamaasi osoitteeseen. Sinun täytyy ehkä odotella joitakin minuutteja ennenkuin salasana on lähetetty postiisi.


4. Kun olet saanut sähköpostiosoitteeseesi lähetetyn salasanan, voit kirjautua sivun alareunassa olevassa Kirjautumislomakkeessa (anna tunnus ja salasana). Nyt voit klikata Lähetä Tapahtuma -linkkiä (jos haluat lähettää ilmoituksen jostain tapahtumasta).