Rikottu bussikatos – ilmoita asiasta

433

JCDecaux Finland Oy vastaa monista mainoksellisista bussikatoksista myös täällä Maunulassa. Jos havaitset rikkoontuneen bussikatoksen, tee ilmoitus numeroon 09 7590 9300. Ilmoitusnumero löytyy myös bussikatoksen alaosasta.

Ilmoituksen yhteydessä kerro nimesi, bussikatoksen tarkka sijainti, kuvaus asiasta sekä omat yhteystietosi.

Jos taas näet jonkun rikkovan bussipysäkkiä, ilmoita asiasta poliisin hälytysnumeroon 10022.

JCDecaux korjaa katoksen parissa päivässä kunhan saa tiedon asiasta. Nopea ilmoittaminen on Broken Windows-teorian mukaista ja ehkäisee rikollisuutta Maunulassa. Ns. rikottujen ikkunoiden teorian mukaan rikoksia tehdään enemmän niillä alueilla, jotka ovat hoitamattomia ja epäsiistejä. Epäsiistin, töhrityn tai rikotun paikan viesti on, että tästä alueesta ei vastaa kukaan.

Rikkoontuneesta bussikatoksesta voi tehdä ilmoituksen myös JCDecauxin kotisivuilla osoitteessa:
http://www.jcdecaux.fi/jcdecaux_finland/ilkivaltailmoitus.jsp