Maunulan kierrätyspisteet

851

Paristojen keräysastiat Maunulassa

Männikkötie/ Koivikkotie
00630 Helsinki

Kultanäppi
Pakilantie 18
00630 Helsinki


Neste Maunula
Pirkkolantie 2
00630 Helsinki
 

Lasinkeräys Maunulassa

Männikkötie/ Koivikkotie
00630 Helsinki

Metsäpurontie/ Männikkötie
00630 Helsinki

Pakilantie 11/ Suonotkontie
00630 Helsinki


Ongelmajätteiden keräyspiste Maunulassa Lue lisää-> ongelmajätteistä http://www.ongelmajate.fi/etusivu.htm

Maunula Neste
Pirkkolantie 2
00630 Helsinki
Lisätietoja: Avoinna toimipisteen aukioloaikoina


Pienmetallin keräyspiste (lähin os. Perkiöntie/Mäkitorpantie- K-Supermarket Musta Pekka-kaupan pihalla ekopisteessä, 00620 Helsinki ) keräyspisteeseen voi viedä metalliromua kuten puhtaat tölkit, alumiinivuoat ja foliot, metallikannet, kruunu- ja kierrekorkit, juomatölkit, metalliastiat, kaapeliromu, metallivanteet, emalipinnotteiset astiat

Keräyskartongin keräyspiste Kartonkitölkit, kuivien tuotteiden kartonkipakkaukset, paperipussit ja -kassit, pizzalaatikot ja munakennot sekä aaltopahvi on helppoa kierrättää viemällä ne joko taloyhtiösi keräysastiaan tai jos sellaista ei ole niin lähimpään kierrätyspisteeseen os. Rajametsäntie 34 / Metsäpurontie

Lajittele ja kierrätä!

Kierrätystavaratalo Myllypurossa ym.