Uudenlaista kiinteistönvälitystä netissä

268

Helsingissä on aloittanut uudentyyppinen kiinteistönvälistystoimisto Igglo, joka on kuvannut lähes 40.000 asuntokohdetta Helsingissä. Myös Maunulan asuinkerrostalot, rivitalot ja paritalot löytyvät Igglon sivuilta.

Sivustosta löytyy muun muassa alueen hintatason kehityskäyrä sekä hintatietoja toteutuneista kaupoista. Lisäksi sivuilla on erinomainen karttahaku, josta talot löytyvät katuosoitteen mukaan. Myös KOy Maunulan Asuntojen talot löytyvät kartalta kuten myös Saton ja vakuutusyhtiöiden vuokratalot.

Kiinteistönvälitysyhtiön ideana on, että ”kuvataan kaikki talot ja laitetaan ne verkkoon, jotta ihmiset voisivat korvamerkitä unelmiensa kämpän”. Igglo Oy on perustettu vuonna 2005 ja sen omistavat Taivas-konserni ja yrityksen avainhenkilöt.

LISÄTIETOJA
www.igglo.fi