Maunulaan perustetaan kansainvälinen klubi

369

Maunulaan ollaan perustamassa Maunulan Kansainvälistä Klubia. Klubin toiminnan ideana on verkottaa maahanmuuttajia ja alueella asuvia kansainvälistyvien organisaatioiden ulkomaalaisia työntekijöitä. Tavoitteena on helpottaa ulkomaalaisten ja maahanmuuttajien arkielämää ja edistää heidän kotoutumistaan Maunulaan tai yleisesti suomalaiseen yhteiskuntaan.

Ulkomaalainen, maahanmuuttaja taikka supisuomalainen. Tule mukaan perustamaan Maunulan kansainälistä klubia! Oletko kiinnostunut olemaan mukana omien intressiesi pohjalta Maunulan kansainvälisen klubin toiminnassa sekä osallistumaan toiminnan käynnistämiseen? Klubi kokoontuisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tavoitteena on tutustuttaa ihmisiä toisiinsa sekä luoda yhteistoiminnalle hyvät puitteet. Toiminnalle tullaan avaamaan myös omat kotisivunsa.

Anna yhteystietosi, jotta voimme kutsua sinut klubin tilaisuuksiin.
Ota yhteyttä Maunulan Mediapajaan Metsäpurontie 19-21, 00630 Helsinki p.09-8683 7760 ja Tai kirjoita s-postiimme os. mediapaja(at)helsinkilainen.com.