Missä avoimia WLAN-yhteyksiä Helsingissä?

654

Keräämme näille sivuille tietoa Helsingin kahviloista ja ravintoloista, joissa on mahdollista kytkeytyä ilmaiseksi langattomaan internet-verkkoon. Tietokoneet ovat pienenemässä kaiken aikaa. Markkinoilla on jo nyt riittävän pieniä ja kevyitä kannettavia tietokoneita, jotta niitä voi kantaa vakiovarusteena salkussa tai käsilaukussa.

Työnteko ei ole enää sidottu toimistoihin oman työpöydän ääreen vaan esimerkiksi kahvilat kelpaavat työpisteiksi. Murros on yhtä suuri kuin, mitä GSM aiheutti 90-luvun puolessa välissä. Nyt yritysten tuotantoprosessit ovat menossa verkkoon. Tästä ovat esimerkkeinä Igglo-kiinteistönvälistyspalvelut ja SHK-laatuisännöinnin internet-toimintamalli. Tekniikka on ollut valmiina jo 2000-luvun alusta. Usealla maunulalaisella on jo kotonaan WLAN-verkko. Muutamia niistä voivat jopa naapurit hyödyntää. Kiitoksia teille avoimien langattominen verkkojen mahdollistajat. Milloin saamme Maunulaan ensimmäiset hot spotit.

Kalle Isokallio eli Nokian entinen toimitusjohtaja ja nykyinen kirjailija on avannut Espladille ilmaisen WLAN-verkon.

HYVIÄ PAIKKOJA KYTKEYTYÄ LANGATTOMAAN VERKKOON

Lasipalatsi (ja sen kahvilat ja ravintolat)

Kiasman kahvila (ti, su 10-17, ke-la 10-20.30)

Hesburgerit (kanta-asiakkaat 10 minuuttia ilmaiseksi sekä lisäksi aikaa bonusten mukaan)

ILMOITA KESKUSTELUPALSTALLE LISÄÄ ILMAISIA PAIKKOJA

 

 

 

 

 

 

LINKKEJÄ
Kompassin lista nettikahviloista ja pelihalleista