Kuka pääsi Maunulan yhteiskouluun?

346

Lukioiden ja ammatillisen koulutuksen yhteishaun tulokset on julkistettu. Opiskelijaksi valinnasta ilmoitetaan valitulle kirjallisesti. Opetusviraston on julkaissut lukioihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin päässeiden nimet netissä.

Jos opiskelijaksi lukioon pyrkivä on antanut valintalomakkeessa luvan tietojensa julkaisemiseen internetissä, hänen nimensä julkaistaan myös opetusviraston internetsivuilla.
www.edu.hel.fi

Helsingissä yhteishaussa toimiviin lukioihin pyrki ensisijaisesti yhteensä 5001 hakijaa eli 71 opiskelijaa enemmän kuin viime vuonna. Tänä vuonna alin lukioon pääsyn keskiarvoraja oli suomenkielisissä yleislukioissa 7,18, kun se viime vuonna oli 7,11.

Ylin keskiarvoraja suomenkielisissä yleislukioissa oli 9,21. Lukioihin hyväksyttyjen opiskelijoiden on varmistettava lukiopaikkansa viimeistään torstaina 22.6.2006 kello 16.00 mennessä. Varmistaminen tapahtuu toimittamalla alkuperäinen peruskoulun päättötodistus siihen kouluun, johon opiskelija on hyväksytty.

Määräajan mentyä umpeen koulut ryhtyvät välittömästi täyttämään vapaita paikkoja, joita voi tiedustella suoraan lukioiden rehtoreilta.

LISÄTIETOJA
Opetusviraston sivut