Liiketilaa tarjolla kahvilan vieressä

686

Liiketilaa on tarjolla hyvällä paikalla Saunabaarin liikekeskustassa osoitteessa Metsäpurontie 20. Tila vapautuu syksyllä 2006 Kahvila Wanhan-Maunulan tilojen vierestä tilojen uudelleen järjestelyjen yhteydessä. Tilan koko on 42 m2 ja vuokra on noin 400-500 euroa kuukaudessa tehtävän remontin kalleudesta riippuen.

Tilaan palautetaan alkuperäinen sisäänkäynti kadulta. Tilassa on aiemmin ollut pankki sekä alkujaan vaatemyymälä. Tilasta kiinnostuneilla on mahdollisuus vaikuttaa tilajärjestelyihin. Ota yhteys pikaisesti alla oleviin tahoihin. Katso kuvat julkisivusta ja pohjasta: linkki

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Kauko Rekonen p. 040 821 5331 (iltaisin) tai kauko.rekonen@stat.fi

VUOKRASOPIMUSASIAT
As. Oy Metsäpurontie 20,
isännöitsijä Raimo Rahkonen, p. 09 75 47 255 tai raimo.rahkonen@rahkonen.inet.fi