Aamu-uinnille Pirkkolaan!

320

Pirkkolan uimahalli on taas käytössä maanantaista 10.7. lähtien. Uimahalli on auki 10.7. – 3.9. ma – pe 7.00 – 20.00 ja la, su 9.00 – 20.00. Hinnat aikuisille ovat kertamaksu 4,20 euroa ja 10 kerran sarjakortti tai kk-kortti 36 euroa sekä kausikortti 4 kk 108 euroa.

Pirkkolan uimahallista on mahdollisuus päästä viheriöivälle pihalle ottamaan aurinkoa. Pihalla on tarjolla kansituoleja.

Helsingin muista uimahalleista Malmin uimahalli on myös avoinna.

Helsingin rannat ja maauimalat tarjoavat lomailijoille loistavat uintimahdollisuudet. Uintikärpäsen puremille löytyy näin kesällä kuitenkin myös uimahallivaihtoehto. Tällä hetkellä Helsingin kaupungin liikuntaviraston hallinnoimat viisi uimahallia ovat kesätauolla. Viisi uimahalleista avautuu heinäkuun 31.päivä ja muut elo-syyskuussa.

LISÄTIETOJA
Liikuntaviraston tiedote
Pirkkolan plotti 

Kuva uimahallin pihalta