Leikkikenttätapaaminen pe 22.9. klo 18 Saunabaarilla

327

Leikitkö sinä näiden veljesten kanssa 1950-luvun loppupuolella? Tunnistatko heidät? Haluaisitko mahdollisesti saada heihin tai kaltaisiinsa yhteyttä?

Keräämme Maunulan leikkikentän leikkijöitä vuosilta 1950-1970 tunnistuskokoukseen Saunabaarille perjantaina 22. syyskuuta 2006 klo 18.00-23.00. Ilmoittautumiset tehdään Stig Sundholmille 15.09.2006 mennessä. Tulethan sinäkin!

Yllä olevan kuvan veljekset (ainakin kaksi heistä) ovat jo vähän kasvaneet ja saaneet tanssiseuraa (ks. alla oleva kuva).

Tunnistatko itsesi alla olevasta kuvasta? Kuva on otettu leikkipuiston entisessä puretussa rakennuksessa kevättalvella 1963 (ehkä helmikuussa). Tanssijakuvan otti mormooni Ricky Nelson (näin hän väitti). Ricky muutti takaisin Yhdysvaltoihin noin kuukausi kuvan oton jälkeen.

Haluaisitko mahdollisesti tavata meitä kaikkien näiden vuosien jälkeen?

Kuvassa ovat alkaen vasemmalta ylhäältä: Sven (Svenkka) Sundholm, Anja-täti Ojaharju os. Malinen, Stig (Stigu) Sundholm, Risto (Rixi) Karimies, Amerikan apu joka opetti meille amerikkalaisia kansantansseja, Pertti (Peki) Kainlauri, Seija Lindholm os. Seesaro, Raimo (Peppeli) Bergman

Välirivi vasemmalta oikealle: Tuula Honkanen, Tarja Honkanen, Anna-Liisa (Lissu) Sorjonen.

Istumassa: Liisa Forsman os. Töllinen, Birgit (Gitta) Riihimäki os. Roth, Eeva Kiseleff os. Töllinen, Ritva Kempe, Kaj Juden, Pentti Jäkärä.

Tanssijakuva

LISÄTIETOJA
Stig (Stigu) Sundholm,
Uskontie 9
01420 Vantaa
Puh. 09-8747 807, 044-354 3503
sba.sundholm@kolumbus.fi

Kaikkia jotka haluavat jotain tietoa niistä neljästäkymmenestäkahdesta (42) leikkikenttäläisestä mallia 1950/1970, voi usuttaa minun kimppuuni. Olen eläkkeellä ja näin ollen vastauksen saaminen kestää kymmenestä (10) minuutista max neljääntoista (14) päivään (jos vain olen hengissä). Terveisin Stigu