Kiinnostava esitelmä englanniksi ti 19.9. Saunabaarilla

529

C.J. Gabbe esitteli tiistaina 19.9.2006 klo 18 Saunabaarilla Washingtonin yliopistolle tekemäänsä kaupunkisuunnittelun lopputyötä, jossa on tarkasteltu Arabianrannan ja Maunulan tietoyhteiskuntamalleja.

Esityksen nimi on "Information Technology and Neighborhood Planning: The Roles of Infrastructure, Hardware, Software and Social Networks in Helsinki’s Arabianranta and Maunula".

Charles vietti Helsingissä syksyn 2005 ja keräsi tutkimustaan varten tietoja Arabianrannan ja Maunulan tietoyhteiskuntamalleista.

Charles valmistui kaupunkisuunnittelijaksi (urban planner) toukokuussa 2006 Washingtonin yliopistosta ja työskentelee nykyisin Fregonese Calthorpe Associatessa, jossa hänen tittelinsä on Assistant Planner.

Charles esitteli Portlandin kaupungin osallistumismallia ja siihen liittyviä internetsovellutuksia 29.11.2005 Maunulan kirkolla (ks. alla oleva kuva). Portland on Helsingin kokoinen kaupunki Yhdysvaltain länsirannikolla Oregonissa.

TILAISUUDEN PAIKKA
Palvelukeskus Saunabaari, Metsäpurontie 25

LISÄTIETOJA
http://www.frego.com/ 
University of Washington (Urban Planning)
Caup Views, spring 2006
Aluefoorumi 29.11.2005