Keskustelutilaisuus ti 31.10. Jokerista ja kirjastosta

372

Maunulan Aluefoorumilla keskustellaan tiistaina 31.10. klo 18-20 Palvelukeskus Saunabaarilla Jokerilinjan vaikutuksista Maunulan kehittämiseen sekä uuteen keskustaan ideoidusta Jokerikirjastosta.

Paikalla on sekä YTV:n että kaupunginkirjaston edustajat. Yksikön päällikkö Reijo Mäkinen, YTV:n joukkoliikennepalveluista esittelee Jokerilinjan kehittämissuuntia sekä äskettäin ilmestynyttä pääkaupunkiseudun joukkoliikenne järjestelmän luonnosta (PLJ 2007), joka julkistettiin 16.10.2006.

Lisäksi aluefoorumilla keskustellaan Jokerikirjastosta. Maunulan sivukirjasto Suursuonlaidassa on liian syrjässä. Maunulan uuteen keskustaan on varattu tilaa 850 kerros-m2 kirjastolle. Voisiko Maunulan keskustan uusi kirjasto olla Jokerikirjasto ja palvella Jokerilinjan käyttäjiä? Varustetaanko uusi kirjasto ja keskusta langattomilla tietoliikenneyhteyksillä? Uudentyyppinen kirjasto erikoistuisi tietoyhteiskunnassa tärkeisiin palveluihin ja palvelisi myös Maunulan koulujen oppilaita. Kirjaston johtoryhmä otti Jokerikirjastoasiaan kantaa kesäkuussa 2004.

Maunulan 59. Aluefoorumi
Ti 31.10.2006 klo 18-20
Paikka: Palvelukeskus Saunabaari, Metsäpurontie 25, 3. krs.

LISÄTIETOJA
Maunulan Aluefoorumi 
Kirjaston kannanotto Jokerikirjastoon 17.6.2004