Joulukalenteri 6

233

Viime jouluna 2005 seikkailivat ja touhusivat Jonttu-tonttu ja hänen paras kaverinsa Hupsis-tonttu sekä koko Korvatunturin väki joulukalenterin sivuilla.

Korvatunturilla on aina jouluna lunta. Siitäkin asiasta pitää Joulupukki huolen. Jonttu-tonttu ja Hupsis-tonttu ovat jo sen ikäisiä, että auttavat vanhempia tonttuja lahjojen teossa. Mutta aina välillä nämä tonttuviikarit viilettävät omiin leikkeihinsä,
kuten Korvatunturin mäenlaskuun Joulupukin viime jouluna antamilla punaisilla lahjapulkilla. Tulisipa tänne eteläänkin sellaiset talvisäät !

Joulukuun 6. päivä sytytetään Korvatunturilla tuhannet joulukynttilät itsenäisyyspäivän kunniaksi. Sellaista oikeiden kynttilöiden ilotulitusta ei ole varmaan missään nähty ! Näin ainakin minä uskon

Jos haluat vielä lukea viime vuoden joulukalenterin, niin kirjoita Maunula.netin etusivun oikeassa yläkulmassa olevaan lokeroon, jossa lukee ”Etsi sivustosta” sen tilalle sana ”runo” ja klikkaa enteristä. Näin saat esiin kaikki viime joulun joulukalenterit, kun siirrät näyttöä riittävästi eteenpäin. MUTTA EI MAKEAA MAHAN TÄYDELTÄ ! LUE YKSI LUUKKU KERRALLAAN NIIN JÄNNITYS SÄILYY !

Jatkuu huomenna …