Joulukalenteri 21

265

Enään  neljä yötä  Jouluun ja asioita on vielä paljon hoidettavana. Eri puolilta maailmaa on  Joulupukin apulaisilta tullut tietoja , missä vaiheessa

jouluvalmistelut ovat.Ja monia kysymyksiä tietysti myös, joihin tarvittiin Korvatunturin Joulupukin asiantuntemusta ja apua.. Korvatunturilla Joulupukki kävi neuvomassa tonttuja, jotka olivat jättäneet Joulupukin työpöydälle kysymyksiä esimerkiksi siitä, miten jonkin Maunulan lapsen lahja voitaisiin valmistaa. Vai pitäisikö se hankkia joltakin Joulupukin alihankkijalta.

Alihankkija tarkoitti sellaista lahjojen valmistajaa, joka teki esim. digiboxit, dvd:t, laajakaistat, uudet kännykät ja muut tekniset ja monimutkaiset laitteet. Ne tilattiin alihankkijalta ja pakattiin siten Korvatunturilla värikkäisiin lahjapapereihin.

Eräs suuri  Joulun ihme on sekin, miten joulupukki ehtii niin nopeasti joka paikkaan. Oli sitten lunta tai ei. Jääköön sekin yhdeksi Korvatunturin salaisuudeksi. Se voidaan kertoa, että joulupukilla on apulaisia ympäri maailmaa, joka hoitavat lahjojen jaon omassa maassaan.

Ja Joulupukilla on käytössään maailman nopeimmat porot, jotka kuljettavat Joulupukin ja joulupukin apulaiset hetkessä jokaiseen Suomen kotiin, johon joulupukki on kutsutta ja johon häntä jouluaattona odotetaan, ja johon hänet on kutsuttu. 

Joulupukin porojen nopeudelle eivät pärjää edes ihmisen rakentamat raketit, Kun jouluaattona näet taivaalla tähdenlennon, niin Joulupukki se siellä viilettää poroineen ympäri maailmaa tarkastamassa että asiat kaikkialla sujuvat niin kuin pitää ja lapset saavat lahjansa ajoissa.  

Korvatunturin Joulupukille ovat tietysti tärkeimpiä Suomen lapset, sijaitseehan  Korvatunturi Suomen Lapissa. No kyllä Suomessakin pukin apulaisia tarvitaan, mutta Joulupukki kulkee ympäri Suomen maata ja pitää huolen siitä, että kaikki lahjat jaetaan ajoissa ja oikeisiin osoitteisiin.

Myös Maunulassa Joulupukki käy katsomassa, että kaikki sujuu hyvin. Ja kyllä hän itsekin ehtii käydä Maunulassa ja monessa muussakin Suomen kodissa lahjoja jakamassa.

Jatkuu huomenna …