Han Moo Do peruskurssi alkaa 3.2. liikuntahallilla

404

Helsingin Han Moo Do ry järjestää peruskurssin ja lajiesittelyn lauantaina 3.2.2007 Maunulan liikuntahallilla, Maunulanmäki 3-5, 00630 Helsinki. Ensimmäiset treenit pidetään heti lajiesittelyn jälkeen.

Han Moo Dossa harjoitellaan liikkuvia ja vauhdikkaita tekniikoita kamppailutilanteita varten. Harjoitteluun kuuluu myös monipuolinen kehonhuolto kuntoilun ja venyttelyn muodossa. Lajin kaikissa tekniikoissa voidaan myös kilpailla.

 

Ota verkkarit, t-paita ja juomapullo mukaan lauantaina 3.2.2007, ja tule heti lajiesittelyn jälkeen tutustumaan korealais-suomalaiseen lajiin. Peruskurssille otetaan 8 ensimmäistä, jotta jokaiselle voidaan taata henkilökohtainen ohjaus. Ikäraja on 15-vuota.

 

Peruskurssi pidetään lauantaisin klo 11.00.13-00 heti 3.2.2007 alkaen. Peruskurssin kesto on kolme kuukautta ja hinta on 55 euroa, johon kuuluu harjoittelun lisäksi Pohjolan urheiluvakuutus.

 

Lisätietoa:

www.hginhanmoodo.com

www.hanmoodo.fi