Korjaus- ja energia-avustukset haettavissa

229

Vuoden 2007 korjaus- ja energia-avustukset ovat haettavissa. Avustusten hakuaika päättyy 5.4.2007. Avustuksia myöntävät sekä Helsingin kaupunki että valtion asuntorahasto.

Helsingin kaupunki myöntää tänä vuonna avustuksia vanhusten ja vammaisten asuntojen korjaamiseen, kuntotutkimusten suorittamiseen, peruskorjaussuunnitelmien laadintaan ja energiakatselmusten laadintaan valtakunnalliseen kiinteistöalan energiansäästösopimukseen liittyneille kiinteistöille, lisäksi myönnetään pientalojen energia-avustuksia.

Valtion asuntorahaston myöntämistä avustuksista osa kuuluu hakuajan piiriin, näitä ovat laajoille hissikorjauksille myönnettävät avustukset ja liikuntaesteen poistoon myönnettävät avustukset. Pitkin vuotta valtion asuntorahastosta voi hakea avustusta uusien hissien rakentamiseen ja suunnitteluun sekä terveyshaittojen poistamiseen.

LISÄTIETOJA
Kiinteistoviraston tiedote