Yhteishaun toinen vaihe alkaa 26.2.

316

Peruskoulun 9. luokan ja lisäluokkalaisten haku toisen asteen koulutukseen alkaa maanantaina 26.2. Yhteishaussa voi hakea sekä lukioon että ammatilliseen koulutukseen tai molempiin. Hakulomakkeen voi jättää aina 20.3. saakka joko opinto-ohjaajalle tai läänin yhteishakutoimistoon. Peruskoulun, lukion tai ammatillisen tutkinnon jo aiemmin suorittaneiden yhteishaun yleinen hakuaika on jo päättynyt. Hakulomakkeita koulutukseen voi kuitenkin edelleen jättää, mutta ne otetaan huomioon vain jos koulutukseen jää vapaita aloituspaikkoja.

Tiedot yhteishaun koulutusvalinnoista Helsingissä julkistetaan perjantaina 15.6. klo 10.00. Hyväksytyille hakijoille ilmoitetaan valinnasta kirjallisesti. Tiedon opiskelupaikan saamisesta saa suoraan oppilaitoksista. Lisätietoja opetusviraston tiedotteesta Lisätietoja koulutustarjonnasta valintaoppaasta Ammatillinen koulutus ja lukiot 2007 – 2008.

LISÄTIETOJA
Opetusviraston tiedote 
Valintaoppaat ammatillinen koulutus ja lukiot