Suojelukaava nähtävillä Mediapajalla ja Saunabaarilla

758

Vanhan Maunulan eli 50-luvulla rakennetun Maunulan suojelukaavamateriaali on nähtävissä Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 19-21) ja Saunabaarin (Metsäpurontie 25) ikkunnassa. Suojelukaavasta voi antaa kommentteja kaupunkisuunnitteluvirastolle 12.4. asti.   

Asemakaavatyön pohjaksi alue on kaupunkisuunnitteluviraston toimeksiannosta inventoitu ja arvotettu vuonna 2006. Selvityksen tavoitteena on auttaa ymmärtämään, mitä Maunulan ominaispiirteillä ja kulttuurihistoriallisilla arvoilla tarkoitetaan.

Kaupunkisuunnitteluvirasto järjesti asiasta esittelytilaisuuden 13.3. Saunabaarilla. Kaavaluonnosta kehitetään annettujen kommenttien pohjalta. Asiasta järjestettäneen uusi asukastilaisuus syksyllä 2007.

LISÄTIETOJA
www.hel.fi/ksv (kohdassa Nähtävänä nyt)
Kartta-alueesta 
Suojelukaavan sivut 
Maunulan Mediapajassa arkisin klo 10-16, Metsäpurontie 19-21
Saunabaarin ikkunassa, Metsäpurontie 12
kaupunkisuunnitteluvirastossa, Kansakoulukatu 3, 4. krs