Haku kymppiluokille käynnistyy

306

Ensi lukuvuonna lisäopetusta kymppiluokilla tarjotaan yhdeksässä suomen- ja yhdessä ruotsinkielisessä peruskoulussa sekä kahdessa aikuislukiossa. Yleisopetuksessa on tarjolla peruskymppejä, painotettuja kymppejä ja maahanmuuttajataustaisille nuorille tarkoitettuja kymppejä.

Hakuaika suomenkielisen yleisopetuksen ja erityisopetuksen kymppiluokille päättyy tiistaina 7.8. kello 14.00. Koulut postittavat tiedon oppilaspaikan saannista koteihin 9.8. Hakemus koostuu hakulomakkeesta, peruskoulun alkuperäisestä päättötodistuksesta ja opinto-ohjaajalta pyydettävästä lausunnosta. Liitteeksi voi laittaa myös opiskelutietolomakkeen, joka on täytetty koulussa. Hakemus toimitetaan siihen kouluun, johon oppilas ensisijaisesti hakee. Ruotsinkieliselle kymppiluokalle Åshöjdens grundskolaan haetaan 18. ja 19.6. kello 9-15. Ilmoittautuminen tapahtuu henkilökohtaisesti ja samassa yhteydessä järjestetään haastattelu.

Lisätietoja kymppiluokista saa Kymppioppaasta ja oman koulun opinto-ohjaajalta.

LISÄTIETOJA
Opetusviraston tiedote