Myytyjen asuntojen hinnat netissä

461

Myytyjen asuntojen hinnat löytyvät internetistä sivuilta Asuntojen.hintatiedot.fi.  Tiedot löytyvät sivustosta kaupungin, postinumeron, kadun, asuntotyypin, koon ja huoneiden lukumäärän mukaan. Maunulan kotisivuilta on linkki sivustolle etusivun oikealta palstalta.

Hintasivusto on ympäristöministeriön ja Valtion asuntorahaston tarjoama internethakupalvelu yksityishenkilöille. Palvelu on toteutettu yhteistyössä Kiinteistömaailma Oy:n OP-Kiinteistökeskuksen ja Realia Group Oy:n kanssa.

Palvelussa on yksittäisiä hinta- ja laatutietoja toteutuneista asuntokaupoista Suomen viidessätoista suurimmassa kaupungissa (Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Turku, Oulu, Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Pori, Lappeenranta, Rovaniemi, Joensuu, Vaasa ja Kotka).

Palvelusta voi etsiä asuntokauppatietoja palvelun etusivun hakutoiminnon avulla. Haun tuloksena saadaan listaus valittujen hakukriteerien mukaisista viimeisen vuoden aikana tehdyistä asuntokaupoista. Asuntokauppatiedot esitetään toteutumisjärjestyksessä siten, että uusimmat kaupat ovat ylimpänä.

Ympäristöministeriö vastaa palvelun sisällöstä. Palvelu pyritään pitämään mahdollisimman ajantasaisena.

LISÄTIETOJA
Asuntojen.hintatiedot.fi