Käy kahvilla kesäterassilla

280

Maunulassa ja Pirkkolassa voi kahvia nauttia ulkosalla ainakin neljässä paikassa. Kahvila Wanhan Maunulan kesäterassi Metsäpurontie 20:ssa  tarjoaa mahdollisuuden seurata Maunulan elämänmenoa ja tavata kiinnostavia ihmisiä. Koskaan et voi tietää istuuko vieressäsi joku kirjailija tai näyttelijä.

Konditoriakahvila Wanhan Maunulan (Metsäpurontie 20) tuotevalikoimasta löytyy sekä suolaista että makeaa. Tarjolla on leipää, piirakoita, leivoksia ja kakkuja. Kahvilasta voi tilata leivoinnaisia kuten täyte- ja voileipäkakkuja (puh. 09-790030). Kahvila on auki ma-pe 8.30-17 ja la 9.00-13.00.

Alueen muita kahviloita ovat Pirkkolan Lidon eli Plotin kahvila, Nesteen huoltoaseman kahvilla Pirjontien ja Maunulantien risteyksessä sekä Pirkkolan uimahallin kahvio, joka avautuu 9.7. uimahallin avautuessa. Pirkkolan Plotin uusi huolto- ja kahvilarakennus otettiin käyttöön kesäkuussa.

 Pirkkolan Plotin kahvila

 

 

 

 

Nesteen kahvila
Pirjontien ja Maunulantien risteyksessä

 

 

LISÄTIETOJA
Uimahalli avautuu 9.7.2007
Pirkkolan Plotti