Aluefoorumilla keskustellaan ti 30.10. putkiremontteista

336

Maunulan Aluefoorumilla esitellään tiistaina 30.10. klo 18-20 Maunula-Seuran ja Kotialue Oy:n hanketta, jonka tavoitteena on luoda Maunulan taloyhtiöille yhteistyömalli putkiremonttien teettämiseen. Yhteistyömallin avulla pyritään putkiremontit toteuttamaan edullisemmin ja laadukkaammin kuin jos kukin yhtiö tekisi putkiremontit erikseen. Tilaisuus on Maunulan yhteiskoulun ruokalassa (Kuusikkotie 3).

Maunulan taloyhtiöiden putkiremontit lähestyvät. Seuraavan 15 vuoden aikana suurimmassa osassa Maunulan asunto-osakeyhtiöitä suoritetaan putkiremontti. Maunulan asunto-osakeyhtiöille lähetettiin viime kesänä kysely koskien kiinnostusta olla mukana MAP-hankkeessa. Maunulan noin 42:sta taloyhtiöistä 21 vastasi kyselyyn ja kuusi yhtiötä on kiinnostunut toimimaan pilottikohteina. Ympäristöministeriö rahoittaa kehittämishanketta.

Tilaisuuden alustajina ovat Peter Fredriksson Ympäristöministeriöstä, Mikko Virkamäki ja Paavo Kykkänen Kotialue Oy:stä sekä Lars Lindeman NCC-yhtiöistä ja Vesa Valaste Nordeasta.

Aluefoorumin yhteydessä on mahdollista kysyä Alpakka-hankkeesta, joka järjestää 29.10.-12.11.2007 kyselyn Maunulan palveluista. Alpakka-hankkeen edustajat ovat paikalla tilaisuudessa.

Järjestäjänä Maunulan Aluefoorumi.
Paikka: HUOM!!! Maunulan yhteiskoulu, Kuusikkotie 3.

Asiasta kiinnostuneet, tervetuloa!

LISÄTIETOJA
30.10.2007 aluefoorumin ohjelma
Mikä on Maunulan Aluefoorumi?