Metropolipolitiikka ja seudun kilpailukyky -seminaari 16.10. Espoossa

263

Pääkaupunkiseudun kaupungit järjestävät yleisölle avoimen Metropolipolitiikka ja seudun kilpailukyky -seminaarin Espoon Dipolissa 16.10. kello 17-18.30 osoitteessa Otakaari 24.

Seminaarin avaa Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jukka Mäkelä puheenvuorollaan metropolipolitiikan painopisteistä PKS-kaupunkien näkökulmasta. Asuntoministeri Jan Vapaavuoren aiheena on metropolin asunto- ja kaavoituspolitiikan kehittäminen. Johtaja Jukka Koivisto Elinkeinoelämän valtuuskunnasta puhuu metropolialueen kilpailutekijöistä ja VVO:n liiketoimintajohtaja Eero Saastamoinen vuokra-asuntojen omistamisen ja tuottamisen ongelmista.

Seminaarin jälkeen kokoontuu pääkaupunkiseudun laajennettu neuvottelukunta.

Lisätietoja seutuportaalin sivuilta.