Romanttista musiikkia 14.11. Maunulan kirkolla

379

Maunula-Seura järjesti 14.11.07 klo 18.00 Maunulan kirkossa ilmaiskonsertin ”Toivoa marraskuun synkkyyteen”. Tilaisuudessa esiintyivät laulaja Kristiina Hämäläinen, alttoviulisti Lauri Hämäläinen ja pianisti Timo Asikainen. Ohjelmassa kuultiin mm.suomalaista romanttista pianomusiikkia, kauniita musikaalisävelmiä sekä balladeja. Musiikin lomassa Petu Tapio puhui ajatuksia toivosta ja rakkaudesta.

Lauri Hämäläinen on viettänyt lapsuutensa Maunulassa Pirttipolulla. Avioparilla on yhteinen yhtye ja musiikkitoimisto Kapriisi. Kapriisi tarjoaa musiikkiesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin ja valmistujaisjuhliin.

Yhtyeessä Kristiina laulaa, Lauri soittaa alttoviulua ja pianoa soittaa Ilmari Räikkönen. Yhtyeen jäsenet ovat hankkineet aikaisempaa esiintymiskokemusta kaikki omilla tahoillaan, Kristiina mm. musiikkiteatterissa, Lauri esiintymällä orkestereissa ja Allegros- jousikvartetissa. Konsertin solistin laulua voi kuunnella Kapriisin kotisivuilta www.kapriisi.fi.

Seuraava Maunula-Seuran järjestämä konsertti on 20.12.2007 klo 18.

LISÄTIETOJA
www.kapriisi.fi
www.maunula.net 

Tilaisuuden musiikki
Jean Sibelius: Kuusi
Jean Sibelius: Rondo
James Taylor: En vaadi paljon, vain kaiken
A-K Kivimäki: Balladi
John Denver: Oot mun kaikuluotain
Otto Francer: Tanssilaulu
Rauno Lehtinen: Toiset meistä
Kaj Chydenius: Sinua sinua rakastan
Rauno Lehtinen: On hetki
Bobby Scott: Hunajainen
Kassu Halonen: Sydämeeni Joulun teen

Tilaisuuden ovat mahdollistaneet:
Oulunkylän seurakunta
Oy Mikrolog Ltd
Nordea
HOK-Elanto
Maunula-Seura ry