Valtuusto hyväksyi Maunulan koillisosan asemakaavan

335

Valtuusto hyväksyi keskiviikkoiltana 24.10.2007 Maunulan koillisosan asemakaavan. Suursuolle on kaavoitettu 23100 kerros-m2. Alueelle tulee  87 erilllistä tonttia eli noin 120-130 asuntoa, joihin tulee noin 600 asukasta.

Rakentaminen voi alkaa aikaisintaan vuonna 2008, kun meluvalli on rakennettu. Meluvallin rakentamisesta ei ole päätöstä. Kaavoitettuun alueeseen kuuluu yksi noin 2600 kerros-m2 kerrostalotontti Suursuonlaidassa, johon on ajateltu sijoittuvan senioritalon.

Valtuusto hyväksyi samalla 65 äänellä valtuutettu Irmeli Wallden-Pauligin ponnen valtuutettu Hanu Luukkaisen kannattamana:

"Kaupunginvaltuusto edellyttää kaupunginhallituksen huolehtivan siitä, että kaavan jatkokäsittelyssä kiinnitetään erityistä huomiota Pakilantielle suuntautuvan liikenteen toimivuuteen ja turvallisuuteen."

LISÄTIETOJA
Valtuuston päätökset 24.10.2007 
Maunulan koillisosan asemakaavaehdotus