Helsingin seudulle yhteinen maankäytön ja asumisen ohjelma

247

Helsingin seudun kunnat laativat vuoteen 2017 ulottuvan maankäytön ja asumisen ohjelman, jossa esitetään seudullisten asuntotuotantotavoitteiden saavuttamiseksi tarvittavat toimenpiteet. Ehdotettujen kokonaistavoitteiden mukaan Helsingin seudulle rakennetaan vuosina 2008 – 2017 vuosittain 13 300 asuntoa.

Asiaa käsiteltiin Helsingin seudun yhteistyökokouksen kokouksessa 15.11. Kokouksessa kuultiin myös tilannekatsaus Greater Helsinki Vision 2050 – kansainvälisestä ideakilpailusta.

Greater Helsinki Vision 2050 kilpailun voittajat julkistetaan palkintojenjako- ja tiedotustilaisuudessa 14.12.2007 Helsingin kaupungintalolla. Voittajatyöt jäävät näytteille kaupungintalon aulaan kuukauden ajaksi.

Lisätietoja seutuportaalin verkkosivuilta.