Alpakka-hankkeen asukaskysely on päättynyt

213

Maunulan palveluita kehittävän Alpakka-hankkeen asukaskysely on päättynyt. Kyselyssä tiedusteltiin, millaisia palveluita asukkaat kotikaupunginosaansa haluaisivat, ja kuinka moni käyttäisi näitä palveluita kännykän tai internetin kautta. Lisäksi vastanneet voivat ilmoittautua mukaan testaamaan tulevia palveluita.

Tutkija Sirkku Wallin Teknillisestä korkeakoulusta esittelee kyselyn tuloksia Maunulan aluefoorumissa tiistaina 27.11. klo 18 alkaen Saunabaarilla (Metsäpurontie 25, 3. krs.). 

Samassa tilaisuudessa Alpakka-hankkeen projektipäällikkö Anna Kanervo Helka ry:stä kertoo hankkeen etenemisestä jatkossa. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin digikamera. Voittaja julkistetaan aluefoorumissa

LISÄTIETOJA
Maunulan 66. aluefoorumi 27.11.2007 
Alpakka-hanke
Kyselyn tulokset