Keskustelua palveluista ja senioriasumisesta ti 27.11.

287

Maunulan aluefoorumilla esitellään tiistaina 27.11. klo 18 Alpakka-hankkeen palvelukyselyn tuloksia. Lisäksi tilaisuudessa esitellään Saton suunnitelmia muuttaa Pakilantie 17 senioriasunnoiksi. Tontille on vireillä kaavamuutos.

Tutkija Sirkku Wallin (YTK) ja projektipäällikkö Anna Kanervo (Helka ry) esittelevät Alpakka-hankkeessa 29.10.-18.11. tehdyn palvelukyselyn tuloksia. Kyselyn tulosten pohjalta käydään keskustelua mahdollisuuksista kehittää Maunulan palveluita. Alpakka-hankkeessa on tarkoitus kehittää palveluja, jotka hyödyntävät ubiikkia teknologia.

Tilaisuudessa keskustellaan myös Maunulan mahdollisista senioritalokohteista, joita ovat Pakilantie 17 (Saton talo), Suursuonlaidan tyhjä kerrostalotontti vanhusten kuntopolun vieressä ja Suursuontie 14 (entinen Paanukoti, joka on myytävänä).

Arkkitehti Stefan Ahlman esittelee Saton suunnitelmia Pakilantie 17:n laajennuksesta ja muuttamisesta sopivaksi senioriasumiseen.

Suursuonlaidan kerrostalotontin (28324/2) rakennusoikeus on 2600 k-m2 ja se sijaitsee hyvien terveys- ja sosiaalipalvelujen lähettyvillä. Tontille voitaisiin rakentaa 28 keskikooltaan 75 h-m2 suuruista asuntoa. Tonttia on hakenut KJ-Case Oy ja tontille olisi tarkoitus rakennuttaa ikääntyville tarkoitettujen vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja OP-Eläkekassan omistukseen.

Vanhusten turva ry on myymässä entistä Paanumäen vanhainkotia (Suursuontie 14). Rakennus säilynee vanhusasumiskäytössä. Rakennus on ollut tyhjillään tammikuusta 2007 alkaen.

Järjestäjänä Maunulan Aluefoorumi.
Paikka: Palvelukeskus Saunabaari, Metsäpurontie 25. 
Kaikki aiheista kiinnostuneet, tervetuloa!

LISÄTIETOJA
Maunulan 66. aluefoorumin ohjelma
Alpakka-hanke 
Pakilantie 17:n kaavamuutos 
Sato ja senioriasuminen 
Suursuonlaidan kerrostalotontti 

pakilantie_17_kaavamuutos.jpg