Työväenopisto järjestää ATK-kurssin senioreille Mediapajalla

212

Työväenopisto järjestää Maunulan Mediapajalla 23.1.–16.4. keskiviikkoisin klo 9.15–11.15 atk-kurssin senioreille. Opettajana on Ari Koljonen. Rauhalliseen tahtiin etenevällä alkeiskurssilla tutustutaan tietokoneen käytön perusasioihin hiirestä ja näppäimistöstä alkaen. Kurssilla opitaan monipuolisesti hakemaan tietoa internetistä ja lähettämään sähköpostia. Lisäksi kurssilla tutustutaan myös muihin kansalaisille tarpeellisiin internet-sivuihin sekä internetin kulttuuritarjontaan (teatterit, konsertit, näyttelyt, verkkokirjat ym.).

Kurssilaisille perustetaan ilmaiset sähköpostiosoitteet.
Opitaan mm. maksamaan laskuja, varaamaan kirjastosta
kirjoja, etsimään juna- ja bussiaikatauluja sekä
asioimaan eri viranomaisten kanssa (Kela, verotoimisto
ym.).

Ovi internetmaailmaan senioreille,
kurssin numero: 081812
kesto: 24 tuntia
hinta: 27,00 euro

Kurssi pidetään Maunulan Mediapajalla osoitteessa Metsäpurontie 19–21.
23.1.–16.4. ke 9.15–11.15
Maunulan Mediapaja/Koljonen Ari