Pääsiäismunanäyttely kirkolla 16.-23.3.

275

"Pääsiäismunan salaisuus"- näyttely avautuu kirkolla palmusunnuntaina 16.3. klo 18 ja jatkuu pääsiäisen ajan päättyen sunnuntaina 23.3. asti. Nähtävillä on lasten ja aikuisten tekemiä erityyppisistä materiaaleista valmistettuja pääsiäismunia. Kaikki halukkaat voivat myös tuoda näyttelyyn erilaisia pääsiäismunia.

Kaikki ovat tervetulleita myös askartelemaan yhdessä pääsiäismunia kirkolle torstaina 6.3. klo 17-19.30. Työpajoissa on mahdollisuus valmistaa erilaisista materiaaleista munia, jotka voi viedä kotiinsa tai lainata näyttelyä varten. Pääsiäisaiheinen kirkkohetki on samana iltana klo 19, jolloin kaikki valmiit pääsiäismunat ovat esillä. Mukana myös lasten lauluesityksiä ja muuta musiikkia. Mukana nuorisonohjaajat Mirja Kietäväinen, Marja Vainikka ja kanttori Maija Pesonen-Kareinen.