Alpakka-hankkeen testaukset käynnistyvät toukokuussa

259

Syksyllä 2007 käynnistyneessä Alpakka-hankkeessa pilotoidaan uudenlaisia asukaslähtöisiä palveluja Maunulan ja Herttoniemen kaupunginosissa (kts. lisätiedot hankkeesta ja palveluista). Nyt käynnissä on suunnittelu- ja kehittämistyö. Ensimmäistä kertaa palveluita päästään testaamaan toukokuussa 2008, kun toinen kehitteillä olevista palveluista, suosituskone, käynnistyy ensimmäistä kertaa. Seuraava testausvaihe on näillä näkymin alkusyksystä.

Testaajiksi on kutsuttu 55 maunulalaista, jotka ilmoittivat yhteystietonsa hankkeen alkuvaiheessa tehdyn palvelukartoituksen yhteydessä. Uudet asiasta kiinnostuneet asukkaat voivat ottaa yhteyttä projektipäällikkö Anna Kanervoon, joka antaa lisätietoja testaamisesta.

Ennen testausvaiheen alkamista järjestetään kaikille asiasta kiinnostuneille infotilaisuus, jossa käydään tarkemmin läpi kehitteillä olevia palvelukokonaisuuksia ja annetaan ohjeita testaamista varten. Osallistujille on luvassa kahvitarjoilua. Testaaminen ei ole maksullista, eikä se edellytä erityisiä atk-taitoja.

Lisätietoja hankkeesta ja testaamisesta:
alpakka.mobi
Projektipäällikkö Anna Kanervo, p. 09-641 045