Lumikin tuli jääjuhlaan

461

Jälleen satoja ihmisiä osallistui vuotuiseen jääjuhlaan Maunulan ala-asteella sunnuntaina 2.3. Tapahtuman organisoi Maunulan Leijonat, mutta mukana oli useita muitakin järjestöjä. Pienimmät osallistujat nauttivat kyydistä Helsingin palveluskoiraharrastajien koirien vetämissä kärryissä.

Ulkona oli myös poniratsastusta, saappaanheittoa ja ongintaa. Sisällä sai mittauttaa kolesterolin ja verenpaineen Sydänliiton pisteessä. Toimintaansa ja ajankohtaisia asioita esittelivät myös Maunula-Seura ry, Maunulan Martat, Maunulan naisvoimistelijat ja Lähiöliikuttaja. Leijonien naisjaosto pyöritti kahviota, kirpputoria, arpajaisia sekä myi leivonnaisia ja simaa.

Jääjuhlan tuotoilla avustetaan mm. Naisvoimistelijoita, partiolaisia ja Mediapajan toimintaa.Lisäksi vuosittain jaetaan stipendejä Maunulan yhteiskoulun ja ala-asteen oppilaille. Joka toinen vuosi rahoitetaan Maunulan yhteiskoulun Lions clubin kautta tapahtuvaa kansainvälistä oppilasvaihtoa.

Lions Club Helsinki Maunula
Maunula-Seura ry
Maunulan Martat
Helsingin palveluskoiraharrastajat
Maunulan lähiöliikunta
Helsingin sydänpiiri ry

jaajuhla.jpg

Lisää kuvia löytyy Kuvagalleriasta