Aluefoorumi ti 18.3.: Maunulan palvelut ja ubiikki teknologia

330

Maunulan 68. aluefoorumilla keskustellaan tiistaina 18.3. klo 18-20 Maunulan keskustan Jokerikirjaston ja työväenopiston suunnittelun tilanteesta. Lisäksi tilaisuudessa esitellään Alpakka-hankkeen tilannetta ja kehitettäviä uusia tietotekniikkaan perustuvia ubiikkeja palveluja.

Tilaisuuden asiantuntijoina ovat johtava suunnittelija Hanna Aaltonen (kaupunginkirjasto), aluerehtori Kaarina Vattula (työväenopisto) ja Alpakka-hankkeesta projektipäällikkö Anna Kanervo (Helka ry).

Alpakka-hankkeessa alkaa toukokuussa vaihe, jossa maunulalaisilla on mahdollisuus päästä testaamaan hankkeessa kehitettyjä ubiikkeja palveluja. Ks. Alpakka-hankkeen tiedote 19.2.2008.

Järjestäjänä Maunulan Aluefoorumi.
Paikka: Palvelukeskus Saunabaari, Metsäpurontie 25, 3. krs.
Tilaisuus on kaikille avoin.

LISÄTIETOJA
Aluefoorumin ti 18.3. klo 18-20 ohjelma
Mikä on Maunulan aluefoorumi?
Alpakka-hanke 
Ubiikki teknologia = sulautettu tietotekniikka
Maunulan keskustan suunnittelu 
YTK = Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutuskeskus 
Helka = Helsingin kaupunginosayhdistykset ry

keskustan_kaava_hav.jpgKUVA

Kirjaston ja työväenopisto tilat sijoittuvat Pakilantien länsipuolelle (vasemmalle) puolelle violetille tontille. Kirjastolle on kaavailtu tilaa 850 kerros-m2.

Pakilantien länsipuolella (vasemmalla) oleva oranssitontti on varattu liikekeskukselle, johon tulee 2200 kerros-m2 supermarket ja 400 kerros-m2 pienliiketilaa.

Pakilantien itäpuolelle (oikealle) puolelle tulee 4200 kerros-m2 asuinkerrrostaloja sekä niiden yhteyteen 600 kerros-m2 pienliiketilaa.

Maunulan keskustan kautta kulkevalla Jokerilinjalla on noin 25000 matkustajaa arkisin. Lisäksi Jokeria on täydennetty uusilla linjoilla 52A ja 52V.