Unelmien Helsinki -palkinto YTV:n reittioppaalle ja Jolly Dragonille

562

Radio Helsinki ja Helsingin Sanomien Nyt-liite palkitsivat vuoden 2008 Unelmien Helsinki -palkinnolla YTV:n Reittiopas-nettipalvelun. Kunniamaininnan sai Hakaniemen hallin Soppakeittiö. Unelmien Helsinki -yleisöpalkinnon sai Jolly Dragon -ryhmä.

YTV:n reittiopas on reittineuvontapalvelu Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan ja Kauniaisten joukkoliikennettä käyttäville.

Jolly Dragon järjestää monenlaista yhteisöllistä toimintaa uusille ja vanhoille helsinkiläisille, jotka etsivät uusia kavereita. Jolly Dragon kansainvälistää Helsinkiä. Organisaatio verkottaa pääkaupunkiseudulla asuvia suomalaisia ja ulkomaalaisia hauskan pidon merkeissä. Jolly Dragonin vakavana tavoitteena on pitää hauskaa.

LISÄTIETOJA
YTV:n reittiopas www.ytv.fi
Jolly Dragon: http://www.jollydragon.net/