Kahvila Wanha Maunula täytti viisi vuotta

298

Kahvila-konditoria Wanha Maunula täytti maaliskuussa viisi vuotta. Merkkipäivän kunniaksi asiakkaille tarjottiin pullakahvit. Perheyrityksessä toimivat  Daniela ja Marion Antonesei sekä tytär Sorina. Perheyritys oli satsannut 5-vuotispäivän juhlistamiseen sisustamalla ja maalaamalla kahvilan uuteen uskoon.

Perheen tytär, Sorina, otti ohjat sisustuksen uusimisessa ja värisuunnittelussa. Kahvio muuttui keväisen vihertäväksi aina pieniä yksityiskohtiaan myöten.

Pöytä- ja tuolikalusteet uusittiin kahvilaan sopivammaksi – vaihdettiin suurin osa isoiksi ja raskaiksi koetuista ruokapöydistä kahvilaan paremmin sopiviksi pikkupöydiksi, joita sitten voidaan yhdistellä tarvittaessa isoiksi mm. iltojen yksityistilaisuuksissa.

Sorina on hankkinut designsilmää mm. yhdistelmälukion opinnoista, jolta hän valmistui vaatesuunnittelijaksi. Nyt hän opiskelee Haaga Helia ammattikorkeakoulussa liiketaloutta ja opintojen lomassa käy tiuhaan auttamassa kahviossa.

LISÄTIETOJA
Kahvila-konditoria Wanha Maunula
Metsäpurontie 20