Kevättalkoisiin ilmoittautuminen on alkanut

263

Pääkaupunkiseudun talkoita vietetään samanaikaisesti jo kuudetta kertaa. Talkoot on tarkoitettu kaikille ympäristönsä viihtyvyydestä kiinnostuneille pääkaupunkiseudun asukkaille, jotka haluavat osoittaa välittämisensä myös teoin. Talkoisiin ilmoittautuminen alkaa koko pääkaupunkiseudulla 25. maaliskuuta. Helsingin talkoisiin voi ilmoittautua 25.3.-18.4. ma-to klo 8.15-16 ja pe klo 9-15 rakennusviraston asiakaspalveluun, puh. 310 39000.

Pääkaupunkiseudun yhteiset siivoustalkoot alkavat viikkoa normaalia aikaisemmin, 7.4.-18.5. Talkoita pidetään siksi, että jotkut asukkaat välinpitämättömyyttään roskaavat yhteistä ympäristöä. Helsingin siivoustalkoot täyttävät tänä vuonna 25 vuotta. Viime vuonna Helsingin talkoisiin osallistui 28 529 aktiivista kansalaista. Heistä suurin osa oli koululaisia. Asukas- ja muista ryhmistä siivoustyöhön osallistui noin 4 000 henkilöä.

Lisätietoja rakennusviraston nettisivuilta