Työväenopiston kesäkursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 31.3.

324

Suomenkielinen työväenopisto järjestää kesäopetusta huhti-kesäkuussa. Tarjolla on noin 100 kurssia eri ainealoilta. Useiden kurssien aiheet ovat kesäisiä: matkailijoille sopivaa kieltä, ideoita kesän juhla- ja grillihetkiin, ulkoilmamaalausta, luontokuvausta, kesävaatteiden ompelua, luonnonväreillä värjäämistä, polkupyörän keväthuoltoa, ongintaa jne.

Osa kursseista on lyhytkursseja, osa luo pohjaa pidempiaikaiselle opiskelulle. Kesäopetuksen tarjontaan voi tutustua työväenopiston www-sivuilla Kurssihaun kautta tai selaamalla ohjelman pdf-versiota. Kesäkurssien painettu ohjelma on jaossa myös opiston toimipisteissä viimeistään torstaina 13.3. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 31.3. klo 9 internetin kautta, asioimalla alueopistojen toimistoissa tai soittamalla työväenopiston palvelunumeroon 09-310 88610. Lisätietoja työväenopiston verkkosivuilta.

LISÄTIETOJA
Työväenopiston tiedote