HKR järjesti kävelykierroksen Maunulassa

207

Rakennusvirasto järjesti keskiviikkona 21.5. Maunulassa puistokävelyn "Purojen solinaa 50-lukuisessa Maunulassa, Keskuspuiston kainalossa". Puistokierros oli erittäin suosittu. Kävelyllä oli mukana liki 150 henkilöä. Noin 1/5 osallistujista oli Maunulasta. Kierros alkoi Pirjon krouvilta, kiertäen Pirkkolaan purolle ja päätyen Uurnalehtoon. Kierros kesti noin kaksi tuntia.

Kierroksella esiteltiin Maunulan 50-luvun arkkitehtuuria ja kaavaa, puistoja sekä metsää ja puroja. Esittelijöinä toimivat muun muassa projektipäällikkö Elina Nummi (HKR), maisema-arkkitehti Marja Karisto (Ksv)  ja aluearkkitehti Sari Ruotsalainen (Ksv).

Rakennusvirasto tekee kävelyiden avulla puistoja tutuiksi ja herättelee asukkaita vaalimaan yhteisiä viherkeitaita. Opastetulla kävelyllä oppii aina uutta luonnosta, historiasta ja asukkaiden tarinoista.

LISÄTIETOJA
HKR:n sivuilta 
Lista HKR:n puistokävelyistä 

Maunulan 50-luvun arkkitehdit 
Maunulan 60- ja 70-lukujen arkkitehdit

Maunulaan liittyvä arkkitehtuurikirjallisuus