Maunulan apteekki muutti uusiin tiloihin

478

Maunulan Apteekki on muuttanut Pakilantie 10:een eli entisen Maunulan postin tilaan. Apteekki avattiin uusissa tiloissa maanantaina 7. heinäkuuta kello 8.30. Avajaiskahvit tarjottiin perjantaina 11.7.2008.

Uusi apteekki toimii väljemmissä tiloissa (244 m2) kuin aiemmin ostoskeskuksessa. Apteekin koko kalusto ja ulkoinen ilme on uusittu ja se on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman hyvin asiakkaita. Itsehoitolääkkeiden valikoimaa on laajennettu ja tuotteet ovat paremmin esillä.

Reseptilääkeasiakkaita varten on vuoronumerot ja heitä palvellaan erillisissä suoratoimituspisteissä. Näin intimiteettisuoja paranee. Lääkeneuvonnassa käytetään apuna lääketietokantoja ja Maunulan apteekissa asioivien lääkkeiden yhteensopivuus voidaan tarkistaa atk-ohjelman avulla.

Lääkkeiden toimittamista nopeuttaa apteekkiin hankittu lääkejakeluautomaatti. Turvallisuutta lisää jatkuva kameravalvonta ja vartiointi.

Uuteen apteekkiin on helppo tulla. Tilat ovat katutasossa. Ulko-ovella on soittokello, jos asiakas tarvitsee apua oven avaamisessa. Apteekin edessä olevat vieraspysäköintipaikat ovat asiakkaiden käytettävissä (muista parkkikiekko!).  Lisäksi sivussa olevat paikat 12 ja 13 on varattu apteekille.

Bussit 22, 51, 52, 52A, 52V, 54B, 62, 63, 66, 66A ja B, 67, 70V, 512, 516 sekä palvelulinjat P8 ja P17 ja Jokerilinja 550 pysähtyvät aivan apteekin nurkalla.

Apteekin muut yhteystiedot pysyvät ennallaan.

Ks. Maunulan apteekin kotisivut

uusi_apteekki.jpg
LISÄTIETOJA
Uutinen Pakilantie 10:n tilasta ja Apteekin muutosta