Maunulan leikkipuistossa löytyy kesätekemistä

332

Leikkipuisto Maunula on avoinna kesällä 2.6.-1.8.08 arkisin klo 9-16. Ruoka tarjotaan klo 12. Leikkipuisto Maunula sijaitsee keskeisellä paikalla Maunulan sydämessä osoitteessa Metsäpurontie 14. Puisto on viihtyisä ja se antaa mahdollisuuden eri-ikäisten lasten toiminnalle ja leikille. Leikkipuistossa on iso kahluuallas.

Leikkipuisto on Maunulan alueen asukkaiden yhteinen kohtaamispaikka. Puisto luo käyttäjilleen sopuisan ja turvallisen ympäristön, jossa toteutuu yhteisöllisyyden, oikeudenmukaisuuden ja suvaitsevaisuuden periaate.

Puiston hyvät sisä- ja ulkotilat antavat mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon ja turvalliseen vapaa-ajanviettoon.

Lähes kaikissa Helsingin leikki- ja asukaspuistoissa on uima-allas tai kahluuallas. Joissakin puistoissa on altaiden sijasta tai lisäksi suihkuja. Altaissa on vesi koko kesäkauden ajan, paitsi kun se tarvittaessa vaihdetaan. 

LISÄTIETOJA
Leikkipuisto Maunula 

Leikkipuisto Maunulan kesäruokalista

Sosiaaliviraston uutinen