Maunulan paras kesäterassi

370

Kahvilakonditoria Wanha Maunula on ehdottomasti pistäytymisen arvoinen paikka. Kahvilan terassilta avautuu hieno näkymä vanhan Maunulan ytimeen ja sieltä voi seurata Saunabaarin keskustan katuelämää, tavata kiinnostavia ihmisiä ja kuulla tarinoita elävästä elämästä.

Kahvilakonditoria Wanha Maunula myy Viialan kotileipomon tuotteita. Toimittajan suosikkeja ovat sipulirieska ja perunaleivos.

Pyöriä varten löytyy pyöräteline ja lastenvaunut mahtuvat hyvin terassille. Kiinnostava havainto terassilta on, että Maunulaan on muuttanut nuoria pareja, joilla on pieniä lapsia tai lapsi tulossa. Tämä selittäisi tarvetta rakentaa uusia päiväkotipaikkoja.

Kahvila on auki
ma-pe klo 8-16 heinäkuussa (muulloin ma-pe klo 8-16.30) ja
lauantaina klo 9-13.30.

Kahvila on poikkeuksellisesti suljettu kesälauantaina 26.7.2008.

OSOITE
Kahvilakonditoria Wanha Maunula
Metsäpurontie 20