Metsälässä vauhdikkaita itsepuolustus- ja kamppailunäytöksiä 30.8.

384

Helsingin Itsepuolustuskoulu, Hipko, järjestää vauhdikaita kamppailu- ja itsepuolustusnäytöksiä Vuosaaressa 27.8. klo 19, Metsälässä 30.8. klo 12 ja Kontulassa 30.8. klo 15. Myös kuntotunteja

www.hipko.fi

Helsingin Itsepuolustuskoulu, Hipko, järjestää vauhdikaita kamppailu- ja itsepuolustusnäytöksiä Vuosaaressa 27.8. klo 19, Metsälässä 30.8. klo 12 ja Kontulassa 30.8. klo 15. Näytöksissä mukana myös Hipkon junioreiden hämmästyttävä Demotiimi.

Hipkossa pääset tutustumaan mm. taekwondon, combat/sinmoo hapkidon, nyrkkeilyn, kickboxingin, kuntolajien, joogan vapaaottelun, pekiti-tirsia kalin ja brasilialaisen jiu-jitsun kiehtovaan maailmaan. Kurssit sopivat sekä taaperoille (3-6-v.), lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille, sekä miehille että naisille. Opettajat ovat ammattitaitoisia, salit viihtyisiä ja ilmapiiri on rento ja ystävällinen.

Kuva

Katso lisää tietoa lajeista, aikatauluista, maksuista yms. osoitteesta www.hipko.fi

Kuva

Harjoittelun ilo! Aloita nyt hauska, haastava ja hyödyllinen harrastus!

Kuva