Taloyhtiö, vastaa kyselyyn 15.10.2008 mennessä!

271

Maunulan ARKO:n eli alueellinen ryhmäkorjausohjelman laadinta käynnistettiin selvittämällä kaikkien taloyhtiöiden korjaustilanne sekä avainhenkilöiden näkemykset RK – malliin osallistumisesta. Vastaamalla ajoissa, varmistat taloyhtiöllesi kaksi (2) ilmaista paikkaa ARKO -esittelyristeilylle Tallinnaan sunnuntaina 9.11.2008!

Kotialue Oy lähetti syyskuun 2008 alussa kaikille Maunulan taloyhtiölle ARKO -kyselyn.  Taloyhtiöt ovat saaneet kyselyn ja vastaukset on pyydetty 15.10.2008 mennessä. Tämän jälkeen Kotialue Oy tekee kyselystä yhteenvedon ja johtopäätökset.

ARKOn alueselvitysstä on tehty tiiviissä yhteistyössä Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston ja tietokeskuksen kanssa. Maunulan ARKO valmistuu marraskuun alussa ja se esitellään Tallinnan risteilyllä. Yhtäaikaisesti Maunulan ARKOn tekemisen kanssa on valmisteltu ARKOn laadintaopasta.

Kyselyyn vastaaminen varmistaa Maunulan ARKO:n laadinnan onnistumisen. Myös niiden taloyhtiöiden vastaukset, joissa peruskorjaukset eivät ole ajankohtaisia, ovat kattavan Maunulan ARKO:n kannalta tärkeitä.

Risteilyn aikana sunnuntaina 9.11.2008 Kotialue Oy esittelee Maunulan ARKOn ja MAPII+ yhteistyökumppanit – Lujatalo Oy, NCC Rakennus Oy, Nordea Pankki Suomi Oyj, Uponor Suomi Oy, Eerola Yhtiöt Oy, Vahanen yhtiöt, Bauer Watertecnology Oy, Fenestra Oy, Elisa Oyj ja Helsingin Energia – esittelevät omia ryhmäkorjausvalmiuksiaan ja tuotteitaan.
 
MAP II+ hankkeen tärkein vaihe, RK -hankkeiden käynnistäminen, alkaa viikolla 43 (20.10.2008). Alussa tavataan pääasiassa Suursuontien varrella (”Koillis-Maunulan RK -hanke”) olevat taloyhtiöt sekä pääasiassa Koivikkotien varrella olevia taloyhtiöitä (Lounais-Maunulan RK – hanke). Näissä molemmissa on kyse putkiremonteista. Tämän jälkeen käynnistetään työ laajan koko Maunulan kattavan energiatehokkuuden parantamiseen tähtäävän RK – hankkeen kenttätyö. Kenttätyö toteutetaan Maunulan taloyhtiöille sopivimmalla tavalla.

LISÄTIETOJA
MAP II+ -hanke 
Uutinen Maunulan MAP II+ starttitilaisuudesta 22.9.2008  

15.10.2008 mennessä olivat vastanneet seuraavat taloyhtiöt:
Haavikkotie 15-17
Männikkötie 5
Koivikkotie 24
Koivikkotie 26
Koivikkotie 28, AsOy Kivikasa
Koivikkotie 30
As.oy Vesakko
Metsäpurontie 9
Metsäpurontie 17
Metsäpurontie 16
Metsäpurontie 20
Pakilantie 7
Pakilantie 8
Pakilantie 13
Pakilantie 15
Suonotkontie 6
Storkärrsvägen 8
RMtalo 62 (Sursuontie 10)
As.oy Säästölaita (Suursuontie 12)
As.oy Säästötuki (Suursuonlaita 2)

Lisätietoja MAP II+ -projektin etenemisestä saat seuraavilta henkilöiltä

Toimitusjohtaja Mikko Virkamäki
etunimi.sukunimi ( ) kotialue.fi
p. 050 593 7282

Projektinjohtaja Paavo Kykkänen  
etunimi.sukunimi ( ) elisanet.fi
p.  040 548 3240