Ryhmäkorjausavustusten hankehaku päättyi

354

Ympäristöministeriön ryhmäkorjausavustusten hankehaku päättyi 30.9.2008. Tieto asiasta oli löydettävissä Ympäristöministeriön kotisivuilta. Tiedon levittämisen tehostamiseksi Kotialue Oy toteutti yhteistyössä Suomen Isännöintiliiton kanssa ”minikampanjan”, jossa tieto lähettiin sähköpostilla noin 200 isännöintiyritykselle ja 1200 henkilöisännöitsijälle. Lisäksi tieto lähetettiin Helsingin kaupunginosayhdistysten liiton eli Helkan kautta 70 helsinkiläiselle kaupunginosayhdistykselle.

Määräaikaan mennessä kiinnostuneita alueita ilmoittautui 31, joista 15 oli Helsingistä, kolme Vantaalta, kaksi  Porista sekä yksi Espoosta, Porvoosta, Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä, Keravalta, Hämeenlinnasta, Riihimäeltä, Kangasalalta, Uudesta kaupungista ja Nokialta).

Kotialue Oy avusti kaikkia yhteyttä ottaneita tahoja hakemusten laadinnassa. Kaikkien yhteyttä ottaneiden alueiden tiedot saatettiin ympäristöministeriön tietoon. Samalla esitettiin, että hankehaku uusittaisiin, jotta kaikki kiinnostuneet alueet ehtisivät mukaan hakuun. Tällä kertaa hakuun mukaan ehtivät vain ne alueet, joilla oli nopea valmius organisoitua sisäisesti.

Ympäristöministeriössä valmistellaan parhaillaan varsinaisen haun kriteerejä. Varsinaisia hankehakemuksia tuli Helsingistä kahdeksan. Kotialue Oy auttaa MAP II+ projektisuunnitelman mukaisesti näitä alueita tekemään varsinaiset hakemukset.

LUKITUSTURVALLISUUTTA PERUSKORJAUKSIIN

Lukitusturvallisuus on peruskorjauksien aikana ja niiden jälkeen asia, joka askarruttaa taloyhtiöitä ja ennen kaikkea asukkaita. Kotialue Oy järjestää Elisa Oyj:n ja Iloq Oy:n kanssa isännöitsijöille 6.11.2008 tilaisuuden, jossa isännöitsijät saavat tietoa ja voivat esittää näkemyksiään lukituksen uusista haasteista ja ratkaisuista.

Lisätietoja MAP II+ -projektin etenemisestä saat seuraavilta henkilöiltä

Toimitusjohtaja Mikko Virkamäki
etunimi.sukunimi ( ) kotialue.fi
p. 050 593 7282

Projektinjohtaja Paavo Kykkänen  
etunimi.sukunimi ( ) elisanet.fi
p.  040 548 3240