Suursuon pientaloalueen Pakilan puolen tontit tulossa vuokrattaviksi

240

Suursuon pientaloalueen Pakilan puolen tonttit ovat tulossa vuokrattaviksi alustavan aikataulun mukaan 15.1.2009. Tontinvaraajat on tarkoitus valita arpomalla. Hakemuksen voivat jättää helsinkiläiset lapsiperheeet. Tontit ovat uuden pientaloalueen Heinäsarantiellä ja Heinäsarankaarella. Helsingin Saomien mukaan (HS 15.10.08) suurimmat tontit ovat vajaat 1000 m2 ja rakennusoikeus 250 m2. Tonttien vuokra on noin 5700 euroa vuodessa. 

Kaupunki tekee vuokrasopimuksen vuoden 2075 loppuun ja vuokrat sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokrattavia tontteja Pakilan puolella on 30. Suursuonpientaloalueen Maunulan puolen kehittämistä jarruttanee maakaasuputken siirto.

LISÄTIETOJA
Kiinteistöviraston tonttiosaston sivuilta 
Vuokrattavien tonttien sijaintikartta (pdf)  
Otteet asemakaavakartoista (pdf)  
Uutinen 28.8.2008: Suursuolle tulossa Helsinki-pientaloja

suursuo_pakila.jpg