Tietoa senioritaloista, hissirakentamisesta ja elämänkaarikorttelista

232

Maunulan 71. aluefoorumin aiheina olivat 27.10.2008 senioritalojen rakentaminen ja Suursuon elämänkaarikortteli. Tilaisuudessa keskusteltiin keinoista kehittää senioreiden palveluja ja asumista Maunulassa. Investointipäällikkö Jaana Närö kertoi SATOn senioriasuntokonsepteista. SATOlla on Maunulassa kaksi kiinteistöä eli Pakilantie 17 ja Suursuontie 14 eli entinen Paanukoti.

Aluefoorumilla esiteltiin lisäksi Maunulan viimeisiä hissirakennuskohteita. Mikko Rintala AsOy Pakilantie 7:stä esitteli, miten vanhaan kerrostaloon rakennetaan hissi. Pakilantie 7:n hissihanke valmistuu jouluun 2008 mennessä. Pakilantie 7 on jo viides suursuolainen taloyhtiö, johon jäljestäpäin on rakennettu hissi. Maunulan asukkaista noin 25 % on 65 vuotta täyttäneitä. Pakilan puolella on kasvavaa kysyntää senioriasunnoille.

ESITYSKALVOT
Saton seniorikoti (pdf)
Suursuon elämänkaarikortteli (pdf)

LISÄTIETOJA
SATOn SenioriKoti   
SATOn uutinen 31.1.2008: " SATOlle senioriasuntokohde Maunulaan" 
Uutinen 25.11.2007: Pieniä kaavamuutoksia  
Ympäristöministeriön raportti SY 716: "Elämänkaarikortteli – kohti sosiaalisesti kestävää asumista ja kaupunkielämää" 
Suursuon elämänkaarikortteli-idea 
Suursuon uusin hissitalo, Pakilantie 17

Maunulan 71. aluefoorumi ma 27.10. klo 18-20
Paikka: Palvelukeskus Saunabaari, Metsäpurontie 25, 3. krs.
Järjestäjänä: Maunulan Aluefoorumi.