Rakennusvalvontaviraston pientaloilta ma 3.11.

303

Helsingin rakennusvalvontavirasto järjestää pientaloillan, joka on monipuolinen tietopaketti pientalon rakentamisen vaiheista. Tilaisuus on maanantaina 3.11. kello 17.30 – 20.00 info- ja näyttelytila Laiturilla, vanhan Helsingin linja-autoaseman tiloissa osoitteessa Narinkka 2.

Illan teemana on ”Kaikki lähtee tontista”. Tilaisuus on maksuton.

Erityisen hyödyllinen ilta on sellaisille omatoimisille rakentajille ja rakennuttajille, joille pientaloprojekti on ajankohtainen, mutta illan ohjelma on mielenkiintoinen myös muille asiasta kiinnostuneille.

Toinen pientaloilta järjestetään 24.11.2008 ja sen teema liittyy suunnitteluun. Kolmas, rakentamisteemainen ilta on 2.3.2009.

Kokonaisuutena pientaloillat seuraavat mukaillen Helsingin rakennusvalvonnan Rakennan pientalon –sivuston rakennetta. Sivustolla kuvataan pääpiirteittäin Helsinkiin toteutettavan pientalohankkeen eri vaiheet ja sen on tarkoitus auttaa rakennuttajaa muodostamaan kokonaiskuvaa hankkeesta kaikkine osatekijöineen. Sivusto löytyy osoitteesta www.hel.fi/rakennanpientalon

LISÄTIETOJA
Rakennusvalvontaviraston sivusto "Rakennamme pientalon" 
Uutinen 19.10.2008 Suursuon pientaloalueen Pakilan puolen luovutuksesta