Suursuon pientaloalueen esittely ma 24.11.

297

Maunulan 72. aluefoorumilla keskustellaan maanantaina 24.11. klo 18 Suursuon pientaloalueen tonttien luovutuksesta ja alueen arkkitehtuurille asetettavista laatutavoitteista. Kiinteistövirasto käynnistänee tonttien luovutuksen Pakilan puoleisella osalla tammikuussa 2009. Tilaisuus on Palvelukeskus Saunabaarilla (Metsäpurontie 25, 3. krs.).

Tilaisuudessa esitellään Suursuon pientaloalueen tonttien luovutusta sekä alueen arkkitehtuurille asetettavia vaatimuksia. Paikalla ovat asiantuntijat kaupunkisuunnitteluvirastosta sekä talous- ja suunnittelukeskuksen kehittämisosastolta.

Tilaisuudessa esitellään myös ALPAKKA-hankkeen kuulumisia. Kaupunginosien kotisivuille kehitetään uusia yhteisöllisiä palveluja, joiden tarkoituksena on mm. asukkaiden arjen sujuvoittaminen. Uusia toiminnallisuuksia ovat tapahtumakalenteri sekä palveluhakemisto. Ne ovat kaikkien alueen asukkaiden ja toimijoiden vapaasti hyödynnettävissä. Projektipäällikkö Anna Kanervo Helka ry:stä esittelee Alpakka-projektia uusia innovaatioita.

Maunulan 72. aluefoorumi ma 26.11.2008 klo 18-20
Paikka: Palvelukeskus Saunabaari, Metsäpurontie 25, 3. krs., Vaahtera-sali
Järjestäjä: Maunulan Aluefoorumi.

Asiasta kiinnostuneet, tervetuloa!

LISÄTIETOJA
Uutinen 15.11.2008 Kaupunki tarjoaa 30 pientalotonttia vuokralle Suursuon pientaloalueelta
Uutinen 19.10.2008: Suursuon pientaloalueen Pakilan puolen tontit tulossa luovutukseen  
Uutinen 28.8.2008: Suursuolle tulossa Helsinki-pientaloja  

Uutinen 27.10.2008: Maunulan tapahtumat ja toiminta jatkossa paremmin esillä

suursuo_pakila.jpg