Maunulan liikuntahalli juhlii 10 vuottaan

251

Maunulan liikuntahallissa nautitaan 10-vuotiskakkua lauantaina 15.11. klo 13 – 15. Yleisöllä on mahdollista tutustua liikuntahallin toimintaan maksutta klo 8.00 – 21.00.

Juhlapäivän aikana klo 13 – 15 voi seurata tyttöjen voimistelu- ja perheliikuntanäytöstä, miekkailu- ja laserammuntanäytöstä, jota yleisö voi myös kokeilla, nassikkapainiesitystä sekä tyttöjen käsipallonäytösottelua. Tapahtuman aikana voi mittauttaa rasvaprosentin ja painoindeksin. Kuntosalissa liikunnanohjaaja antaa ohjausta ja liikuntaseurat esittelevät toimintaansa.

Maunulan liikuntahalli sijaitsee maanalaisessa väestönsuojassa. Louhinta aloitettiin tammikuussa 1997 ja tilat otettiin käyttöön 1998 syksyllä.
 
Halli jakaantuu kolmeen liikuntahalliin. Näissä voi harjoittaa seuraavia lajeja: koripallo, lentopallo, sulkapallo, käsipallo, pöytätennis, salibandy, judo, paini, voimistelu ja ammunta. Liikuntahalleissa 1 ja 2 on istumapaikat 60 katsojalle.

Vuonna 2007 hallissa kävi lähes 60 000 asiakasta. Arkkitehti Mikko Heliövaaran suunnittelema liikuntahalli toimii myös väestönsuojana, jossa on tilaa 4500 henkilölle.

Maunulan liikuntahalli on avoinna joka päivä.

LISÄTIETOJA
Liikuntavirasto