Paviljonkipäiväkodin rakentaminen käynnissä

224

Ruotsinkielisen paviljonkipäiväkodin rakentaminen Maunulan ala-asteen pihalle on täydessä käynnissä. Rakentaminen alkoi viikolla 47. Perustustyöt saatiin valmiiksi marraskuun lopulla. Nyt asennetaan päiväkotilohkoja perustusten päälle. Paviljonkipäiväkodin viranomaistarkastus on perjantaina 19.12.2008 ja muutto tapahtuu joulun välipäivinä. Päiväkoti Stigenin toiminta alkaa 5.1. tai 7.1.2009.

Päiväkoti Stigen toimii tällä hetkellä tilapäistiloissa Oulunkylässä Karppitiellä. Päiväkoti Stigen joutui lähtemään Haavikkopolku 2:sta taloyhtiön putkiremontin alta. Lisäksi kyseinen tila oli liian pieni kaksiryhmäiselle päiväkodille.

Keväällä tehdyn tarveselvityksen mukaan kahden lapsiryhmän paviljonkipäiväkodin laajuus on 356,5 hm2 (376,0 kem2) sekä kylmävarasto 7,0 m2. Päiväkodille tulee oma aidattu piha ja sinne ulkoleikkivälineet.

Suunniteltu väliaikaisrakennus on 32–42 lapsen hoitopaikka. Se olisi ruotsinkielisen päiväkodin käytössä viisi vuotta, jona aikana päiväkodille järjestetään pysyvä paikka Maunulasta.

Nyt olisi mahdollista aloittaa ruotsinkielisen päiväkodin lopullisesta paikasta keskustelu positiivisessä hengessä. Keskustelulle on nyt varmasti riittävästi aikaa.

LISÄTIETOJA
Uutinen 19. 9.2008: Päiväkoti Stigenin sijaintipaikan suunnittelu jatkuu  
Uutinen 5.9.2008: Päiväkotilaisuus selvensi näkemyksiä    
Uutinen 5.8.2008: Mistä paikka ruotsinkieliselle päiväkodille?   
Uutinen 16.6.2008: Maunulan ala-asteen pihalle tulee parakkipäiväkoti  

paivakoti_rakentaminen.jpg

Kuva lauantaina 29.11.2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

paivakoti_rakentaminen_3.jpg

Kuva maanantaina 1.12.2008